SPORT

Dinamo Plus şi Steaua Dental, în finală la futsal

Dinamo Plus şi Steaua Dental se vor duela în finala campionatului Republicii Moldova la fotbal în sală. Campioana în exerciţiu a ajuns în ultimul act al competiţiei după un meci dramatic cu FC Balkan. Dental s-a impus surprinzător în faţa echipei Clic Media.

Dinamo Plus a avut parte de un meci extrem de dificil în semifinale cu FC Balkan. La pauză era 1 la 1. Andrei Negară a înscris pentru dinamovişti, iar farmaciştii au marcat golul egalizator prin Ghenadie Orbu.

În partea a doua, FC Balkan a condus cu 2 la 1 şi apoi cu 3 la 2, dar Dinamo a avut o revenire spectaculoasă, marcând 4 goluri consecutiv.

Farmaciştii au înscris şi ei încă o data, dar nu au mai avut puterea să revină în joc şi meciul s-a încheiat cu 6 la 4 pentru Dinamo Plus.

ANDRIAN SÎRBU, manager FC BALKAN: „Din păcate spre sfârşit de meci au contat anumite greşeli individuale. Nu ştiu, poate pe fonul oboselii, poate pe fonul lipsei de concentraţie. Până la urmă este vorba şi de un noroc. Azi Dinamo a fost mai norocoasă şi a câştigat.”


ALEXEI CAPSAMUN, căpitan Dinamo Plus: „Ei sunt rivalii noştri de câţiva ani. Am pierdut la ei acum o săptămână, în campionat, dar de această dată le-am demonstrat de ce suntem în stare.”

Campioana în exerciţiu o va întâlni în finală pe Steaua Dental. Aceasta a trecut în semifinale, cu 4 la 3, de Clic Media. Meciul care va desemna campioana va avea loc pe 24 iunie. Tot atunci va fi şi finala mică între Balkan Pharmaceuticals şi Clic Media.