Deţinătoarea trofeului părăseşte U.S Open. Naomi Osaka a fost eliminată în două seturi de elveţianca Belinda Bencic
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Deţinătoarea trofeului părăseşte U.S Open. Naomi Osaka a fost eliminată în două seturi de elveţianca Belinda Bencic

Naomi Osaka, numărul 1 WTA şi campioana en-titre de la US Open, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului nord-american de Mare Şlem, luni seară, după ce a pierdut în două seturi, 5-7, 4-6, în faţa sportivei elveţiene Belinda Bencic (12 WTA).

Belinda Bencic, care a mai învins-o de două ori în acest an pe Osaka,  s-a impus într-o oră şi 27 de minute.

(w500) Belinda Be

Elveţianca de 22 de ani a început bine meciul şi a condus cu 2-0.  Jucătoarea din Japonia de 21 de ani a egalat, apoi Bencic a realizat break-ul decisiv la scorul de 5-5, adjudecându-şi actul inaugural.

În setul secund, Bencic a câştigat pe serviciul lui Osaka la scorul de 2-2, iar sportiva din Japonia nu s-a mai putut redresa până la finalul jocului, fiind eliminată de la US Open.

(w500) Naomi Osak

În acest meci, Osaka a reuşit 9 aşi şi a avut 3 duble greşeli, în timp ce adversara sa nu a reuşit niciun as şi a comis 6 duble greşeli. Bencic a avut mai multe mingi direct câştigătoare, 29, faţă de 26 Osaka şi mai puţine erori neforţate - 12, faţă de 21 Osaka.

(w500) Statistica

În sferturile de finală de la US Open, Belinda Bencic o va înfrunta pe croata de pe locul 23  Donna Vekic, care a trecut în 3 seturi de nemţoaica Julia Goerges.

(w500) Donna Veki

Naomi e o mare campioană şi deţinătoarea titlului, sunt foarte mulţumită de cum am jucat şi cum mi-am stăpânit emoţiile, a declarat Bencic, la finalul meciului.

(w500) Naomi Osak

Nici deţinătorul titlului la masculin, sârbul Novak Djokovic, nu se mai află în turneu, după ce s-a retras din cauza unei accidentări la umărul stâng, în meciul cu  Stan Wawrinka. Elveţianul conducea cu 2-0 la seturi şi 2-1 în setul 3.

Similare
RECOMANDĂRI