SPORT

Debut cu dreptul pentru Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Debut cu dreptul pentru Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Formaţia din stânga Nistrului a învins în deplasare cu 4 la ZERO campioana Albaniei, FC Teuta.

Campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol, a dominat partida cu Teuta. Revenit recent în lotul tiraspolenilor, brazilianul Henrique Luvannor, care a jucat şi câteva meciuri pentru selecţionata de fotbal a Republicii Moldova, a reuşit o dublă în prima repriză.  

Celelalte două golurile ale "viespilor" au fost marcate în partea secundă, de Adama Traore şi Frank Castaneda. S-a încheIat 4 la 0 pentru tiraspoleni, care sunt deja cu un picior în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida retur dintre Sheriff şi Teuta se va disputa peste o săptămână, la Tiraspol. În cupele europene mai evoluează trei echipe din Republica Moldova.
La această oră, Petrocub Hînceşti joacă în deplasare cu formaţia Sileks din Macedonia, în primul tur preliminar din Europa Conference League. În aceeaşi fază a competiţiei, la ora 20, Milsami Orhei se va duela la Orhei cu FC Sarajevo din Bosnia şi Herţegovina, iar de la ora 21, Sfântul Gheorghe Suruceni va întâlni în deplasare formaţia Partizani din Albania.