SPORT

Au fost stabilite semifinalistele din Europa League

post-img

Europa League şi-a desemnat şi ea joi seară cele patru semifinaliste. Acestea sunt Arsenal, Atletico Madrid, Olympique Marseille şi Salzburg.

Cel mai spectaculos meci a avut loc pe Stade Velodrome, acolo unde Marseille a învins-o pe Leipzig cu 5-2, după 1-0 pentru nemţi în tur. Startul meciului din Franţa a fost memorabil. În minutul 9 era deja 2-1 pentru gazde, după ce oaspeţii deschiseseră scorul.

Echipa lui Radu Ştefan, Lazio, a pierdut la scor, 1-4 pe terenul lui Salzburg, asta după ce pe Olimpico obţinuse un avantaj de două goluri (4-2). Romanii au pierdut practic calificarea în 4 minute. După ce Immobile a deschis scorul şi Dabbur a egalat un minut mai târziu, austriecii au avut 4 minute magice, în care au înscris 3 goluri, scrie digisport.ro.

Sporting Lisabona a pierdut cu 2-0 manşa tur contra lui Atletico Madrid. Portughezii au câştigat cu 1-0, insuficient însă pentru a merge mai departe.

Arsenal a avut cea mai uşoară misiune, după ce a câştigat cu 4-1 meciul tur. Tunarii au remizat 2-2 la Moscova, asta deşi au fost conduşi cu 2-0. Echipa lui Wenger este, după nouă ani, într-o semifinală de cupă europeană. În 2009, „tunarii” au fost semifinalişti în Liga Campionilor.

Tragerea la sorţi a semifinalelor va avea loc astăzi, de la ora 14:00