Zi de doliu la Căuşeni în memoria celor patru locuitori care au decedat în teribilul accident din Kaluga
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Zi de doliu la Căuşeni în memoria celor patru locuitori care au decedat în teribilul accident din Kaluga

Primăria Căuşeni a declarat ziua de 9 august drept zi de doliu orăşenesc, în memoria a patru locuitori care au decedat sâmbătă în accidentul din Kaluga, Rusia.

În dispoziţia semnată de primarul Grigore Repeşciuc, se menţionează că, "în semn de profundă durere cauzată de trecerea în eternitate a patru cetăţeni ai oraşului Căuşeni - Căpăţînă Nadejda, Cojocaru Tamara, Ţulea Victor şi Golban Ivan, toate instituţiile publice din localitate vor arbora în bernă drapelul de stat şi cel al oraşului Căuşeni. Totodată, se recomandă renunţarea la activităţi distractive.

Trupurile neînsufleţite a şase cetăţeni ai Republicii Moldova au fost aduse miercuri dimineaţa în ţară de către ofiţerii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al MAI. Înmormântarea persoanelor decedate va avea loc mâine.

În urma accidentului rutier produs pe 4 august au murit şase cetăţeni moldoveni, iar alţi opt au fost transportaţi la spitalul din Suhinici cu diverse traumatisme. Patru persoane se întorc în această seară cu trenul Moscova-Chişinău. Victimele rămase vor continua tratamentul în Federaţia Rusă.
Similare
RECOMANDĂRI