Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vizitatorii Beauty Expo vor avea parte de este trei mii de mărci mondiale de produse cosmetice

Peste trei mii de mărci mondiale de produse cosmetice, mai mult de 150 de master class-uri susţinute de stilişti şi cosmetologi şi un amalgam de noutăţi din domeniul industriei frumuseţii. De toate acestea vor avea parte vizitatorii Beauty Expo, timp de patru zile. Doamnele şi domnişoarele au făcut coadă din prima zi la standurile cu produse cosmetice, în dorinţa de a face cunoştinţă cu cele mai noi descoperiri din domeniu.

Branduri mondiale de cosmetice profesionale, parfumuri sau echipamente pentru saloanele de frumuseţe. Toate pot fi găsite aici la Beauty Expo 2020. În acest an expoziţia este şi mai mare. 160 de participanţi din şase ţări arată adevărate master-class-uri şi ultimile tendinţe în materie de înfrumuseţare.
 
Stiliştii şi cosmetologii spun că ar trebui să renunţăm la culorile închise şi nuanţele stridente, potrivit tendinţelor din acest an în materie de frumuseţe.
 
Reprezentanţii mai multor mărci celebre au prezentat produse profesionale bio pentru îngrijirea tenului, corpului sau părului. Şi pentru că se apropie ziua femeii le oferă clientelor şi reduceri.
 
„Toate produsele fiind testate dermatologic, timp de patru zile, avem reducerei de la 30 până la 40 de procente, cadouri garantate şi multe alte activităţi, precum testarea pielii cu dermatoscopul, de care ar trebui să profite fiecare doamn”, a spus TAMARA MELEGA, PR manager.
 
„Avem cosmetică decorativă, de cea mai înaltă calitate, la preţuri super accesibile. Avem produse hipoalergenice, care merg pentru tipurile de ten mai sensibile, pentru persoanele care poartă ochelari”, a declarat PATRICIA PLÂNGĂU, reprezentant, companie de cosmetice.
 
„Doamnele sunt frumoase de la natură, noi le propunem produse pentru a fi şi mai frumoase. – Ce anume? – Produse cosmetice profesionale şi chiar şi produse pentru injecţii”, a spus IVAN GHEORGHIEV, director, companie de cosmetice.
 
Începând de la cosmetică decorativă, cosmetică estetică, utilaje, tendinţe noi, tot ce ţine de profesionalismul pentru unghii, sunt expuse în trei pavilioane a acestei expoziţii. La fiecare stand vor fi prezentate master-class-uri, body art”, a declarat ALINA COVAŞ, conducător de proiect.
 
Femeile spun că sunt încântate de gama largă de cosmetice şi că şi-au făcut plinul cu tot felul de produse.
 
Am întâlnit şi o femeie venită tocmai din Israel pentru a cumpăra produse pe care le găseşte doar în Republica Moldova.
 
„Sunt din Israel şi vin aici în fiecare an, deoarece îmi place acest eveniment, ştiu mulţi oameni aici şi iubesc Republica Moldova”, ne-a spus femeia.
 
Şi bărbaţii au venit la expoziţie să cumpere daruri pentru soţii, în ajun de întâi şi opt martie.
 
Expoziţia internaţională specializată de produse cosmetice este la cea de-a 23-a ediţie şi va putea fi vizitată până pe întâi martie, la Moldexpo.
 
Similare
RECOMANDĂRI