Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vindeau droguri pe internet. Membrii grupării obţineau, zilnic, peste 15 mii de lei

Trei persoane, cu vârste între 25 şi 29 de ani, au fost reţinute de poliţişti, fiind suspectate de trafic de droguri. Cei trei vindeau substanţele interzise prin intermediul unei aplicaţii de pe internet. Anchetatorii spun că, zilnic, traficanţii câştigau peste 15.000 lei.

Drogurile erau vândute prin intermediul unei aplicaţii iar utilizatorii  primeau mesaje prin care li se ofereau stupefiantele. Liderul grupării racola "curieri", care ascundeau substanţele interzise în locuri mai puţin aglomerate. Coordonatele şi fotografiile cu locul in care erau drogurile erau transmise prin intermediul aplicaţiei.

Activitatea reţelei a fost urmărită o perioadă lungă de timp de anchetatori. În urma percheziţiilor făcute la domiciliul suspecţilor, poliţiştii au ridicat mai multe pacheţele cu droguri, cartuşe de armă de diferite calibre, carduri bancare, peste 50.000 de ambalaje care urmau să fie utilizate pentru împachetarea drogurilor dar şi peste 1.500 de cartele SIM, utilizate pentru crearea conturilor electronice de plată. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei trei riscă până la 15 ani de puşcărie.
Similare
RECOMANDĂRI