Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Ziua Recrutului a fost sărbătorită în centrul Chişinăului

Centrul capitalei Republicii Moldova a fost astăzi asemeni unui platou de filmare pentru filmele de acţiune. Forţele speciale, armele şi tehnica militară au creat în Piaţa Marii Adunări Naţionale scenarii de luptă. Tot efortul, pentru a convinge tinerii să vină în armată. Spectacolul a fost frumos, dar de armată tot ne ascundem, au spus unii tineri.

Sunt imagini în care cei de la Batalionul cu destinaţie specială Scorpion reuşesc să reţină un autocar cu terorişti. Un scenariu îngrozitor, dar cu final fericit, exact ca în filme. Şi asta a fost doar începutul. Au urmat alte reţineri spectaculoase, făcute chiar în centrul Chişinăului.

Şi dacă tot au adunat în jur sute de spectatori, scorpionii au continuat cu lupte corp la corp. În schimb, cei din Armata Naţională s-au prezentat graţioşi, cu garda de onoare. Iar orchestra prezidenţială a încins atmosfera.

Spectacolul forţelor de ordine a fost de fapt destinat tinerilor numai buni de înrolat. Toţi au apreciat demonstraţiile, pe unii i-au convins, pe alţii deloc.
 
Astfel de evenimente sunt organizate în toată Republica Moldova, cel puţin o dată pe an, ca să motiveze tinerii să vină în armată.
Similare