VIDEO. Stop cadru. O protestatară recunoaşte că primesc 500 de lei ca să protesteze. De la cine primeşte banii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Stop cadru. O protestatară recunoaşte că primesc 500 de lei ca să protesteze. De la cine primeşte banii

Oamenii aduşi organizat în faţa Curţii Constituţionale primesc câte 500 de lei. În schimbul banilor, ei trebuie să stea în faţa instituţiei timp de o zi, mai exact, sunt aduşi în jurul orei 11:00 şi stau în faţa instituţiei până la 23:00. Cei care monitorizează mulţimea ar primi şi câte 50 de euro. Remunerarea ar veni din partea Partidului Politic Şor, spune o protestatară. Imaginele video cu femeia care recunoaşte că este plătită au fost filmate de Jurnal TV.

Femeia, venită de la Căuşeni cu un autocar cu 30 de oameni, a spus că seara, la întoarcere, primesc câte 500 de lei şi că partidul Şor e cel care organizează plecarea şi remunerarea.

„Este suficient. Ne ajunge. Mulţumim. Banii îi primim seara. Mai întâi mergem la protest după care ne dau banii. Au venit vreo 30 de oameni. Au umblat prin sate... Am mai fost şi tot 500 am primit. Până acum am 500. Ieri am fost prima zi şi am venit şi astăzi”, a povestit femeia.

Astăzi în cadrul unei emisuni tv Andrian Cnadu a declarat că oameni care stau pe lângă instituţiile de stat nu sunt plătiţi. 

Similare
RECOMANDĂRI