Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Silvia Radu: Aştept demisia de la cei care nu vor să lucreze

“Să plece acasă cei care nu vor să lucreze şi să lase locul pentru alţii”. Este îndemnul noii şefe a Chişinăului, Silvia Radu, lansat la şedinţa pe care a condus-o. Spune că nu declară război subalternilor săi, ci doar vrea să îi mobilizeze. Traficul rutier, curăţenia în oraş şi pregătirea pentru sezonul rece sunt doar câteva dintre priorităţile sale.

În şedinţa de debut, Silvia Radu şi-a prezentat planul de acţiuni. Cel mai mult o nemulţumesc ambuteiajele infernale create în special în orele de vârf. Au fost apostrofaţi cei de la Direcţia Transport, care au la dispoziţie patru zile pentru a remedia cumva situaţia.

Silvia Radu a dat indicaţii ca întreprinderile municipale să fie pregătite atunci când va cădea prima zăpadă. Drumurile să fie repede curăţate, iar în depozite să fie adus deja materialul antiderapant. Unii şefi de direcţii s-au plâns noului primar că duc lipsă de angajaţi. Nu are cine să facă curat în Chişinău, după ce au demisionat 50 de muncitori.
 
S-ar fi ajuns aici pentru că nu este administrat corect domeniul şi există prea mulţi şefi, este de părere Silvia Radu.
 
Silvia Radu a cerut ca şefii de la Spaţii Verzi, Regia Autosalubritate şi Direcţia Locativ-Comunală să se întrunească într-o şedinţă de lucru. Noua şefă de la Primărie a venit în funcţie acum o săptămână.
 
Similare