Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Secţia Cardiologie de la Centrul Mamei şi Copilului a fost renovată cu bani din România

Centrul Mamei şi Copilului din Chişinău se modernizează. Şi secţia Cardiologie a fost renovată, la standarde europene, din banii oferiţi de Guvernul României. Anual, peste o mie de copii din toată Republica Moldova vin să se trateze aici, în această secţie fiind abordate cele mai complicate cazuri de boli cardiovasculare.

Secţia Cardiologie a fost renovată şi mobilată cu sprijinul Guvernului României. Ajutorul financiar s-a ridicat la suma de 2 milioane 6 sute de mii de lei. Din păcate, pentru Victor Ungureanu secţia a devenit a doua casă. De 15 ani vine, periodic, la consultaţii. Mama lui este bucuroasă că acum baiatul va fi tratat în condiţii mai bune.

Şi medicii apreciază sprijinul oferit de Guvernul de la Bucureşti, mai ales că nu vor mai trebui să facă reparaţii în fiecare an.
 
Tot cu sprijinul financiar al guvernului de la Bucureşti au fost renovate până acum şi alte secţii din cadrul Centrului Mamei şi Copilului - endocrinologie, alergologie, urologie, cardiologie, departamentul imagistică, radiologie şi laborator, dar şi spaţii din cadrul Clinicii Pediatrice.
Similare