Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Poliţia desfăşoară peste 170 de percheziţii în Republica Moldova

Operaţiune antidrog de amploare în Republica Moldova! Oamenii legii desfăşoară peste 170 de percheziţii în toată ţara. În cursul dimineţii au fost reţinute peste 19 persoane şi ridicate peste 20 kg de droguri.

Operaţiunea a fost iniţiată de angajaţii Direcţiei Antidrog a Inspectoratului Naţional de Investigaţii şi procurori împreună cu Inspectoratele de Poliţie din teritoriu. Ar fi vorba de o schemă de comercializare a drogurilor în care erau folosite aparatele de plată electronică. Până acum au fost făcute peste 70 de perheziţii în mai multe raioane ale Republicii Moldova.
 
Până acum, politistii au reţinut cel puţin 19 persoane şi au ridicat droguri în valoare de peste opt milioane de lei. Este vorba de peste 4 kg de droguri sintetice, 7 kg de marijuana, 5 kg de plante de mac, 2 kg de etnobotanice, 650 de pastile Ecstasy, heroină, plante uscate de cânepă, dar şi o seră cu plante de cânepă. De asemenea, au fost depistate şi ridicate trei arme de foc, deţinute ilegal, şi peste 200 de cartuşe. Percheziţiile continuă şi la acestă oră.
Similare