Sursa foto:Ziarul de pe Net Vizualizari:

VIDEO. Paramedicii din Republica Moldova au concurat în misiuni de descarcerare

Au concurat în a salva vieţi. Angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale din Republica Moldova au participat la o competiţie naţională de descarcerare şi ajutor calificat, care a avut loc la Bucureşti.

Paramedicii din Republica Moldova au participat alături de alte 16 echipe, care au încercat să câştige titlul de cel mai bun paramedic în misiuni de descarcerare. Peste 200 de competitori şi-au arătat măiestria în acordarea primului ajutor calificat. Angajaţii SMURD s-au întrecut la descarcerarea victimelor, dar şi la acordarea primului ajutor în caz de traumatisme.

Paramedicii din Republica Moldova au reuşit să se evidenţieze şi să fie în primele zece echipe participante, care au obţinut rezultate bune. Campionatul s-a desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, pentru al cincilea an consecutiv. Cei mai buni s-au dovedit a fi angajaţii SMURD de la Târgul Mureş. Învingătorii au obţinut biletul de calificare la Competiţiile internaţionale, care vor avea loc în România, la sfârşitul lunii august.
 
Similare