Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Oricine îşi doreşte un câine, poate adopta unul de la Centru de Sterilizare din Chişinău

Peste 320 de câini fără adăpost au parte de ingrijire şi dragoste din partea mai multor voluntari. Acestia îi vizitează la Centrul de Sterilizare din Chişinău, le aduc mâncare şi le oferă afecţiune necondiţionat.

Roman Trahtman este directorul Centrului de Sterilizare a Câinilor. Ştie povestea fiecăruia, ştie preferinţele, dar şi suferinţele prin care au trecut, după ce stăpânii i-au abandonat.

În situţia lui Ralph se află şi alţi 20 de câini. Nike este un câine energic, care are nevoie de multă atenţie şi îşi aşteaptă un nou stăpân. Până atunci, însă, se bucură de atenţia angajaţilor şi voluntarilor de la centru.

Dana Untură este unul dintre voluntarii care vine la centru în fiecare weekend. E motivată de faptul că animalele abandonate au nevoie de ajutor.

Mihai Golovin este angajat al Centrului de Sterilizare a Câinilor dar a fost si el voluntar.

Conceptul de functionare a centrului din Chisinau a fost în totalitate schimbat. Acum jumătate de an, spaţiu era doar ultima destinaţie a câinilor. Cu efortul autorităţilor publice şi al voluntarilor câinii vagabonzi sau abandonaţi sunt sterilizaţi şi trataţi, dacă este nevoie. Tot ce rămâne este să-şi găsească o familie, lucru, care, din păcate, se întâmplă mult prea rar pentru numarul mare de animale care ajung aici.
Similare
RECOMANDĂRI