VIDEO. O tonă de alcool, transportată ilegal la frontiera dintre Republica Moldova şi Ucraina
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. O tonă de alcool, transportată ilegal la frontiera dintre Republica Moldova şi Ucraina

Mai multe butelii pline cu alcool au fost depistate la 15 metri de linia frontierei de stat. Un cetăţean al Republicii Moldova este cercetat pentru transportul ilegal de alcool.

În baza unei informaţii operative, poliţiştii de frontieră au desfăşurat la data de 13 februarie a.c. acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilegal de bunuri în zona de responsabilitate a Sectorului Poliţiei de Frontieră Briceni.Urmare, pe direcţia localităţii Bulboaca a fost oprit în trafic un Mercedes Vario, înmatriculat în Briceni.

În timpul controlului, conducătorul auto de 33 de ani, locuitor al or. Codru, mun. Chişinău, nu-şi putea justifica prezenţa în zonă, fapt ce a dus la suplimentarea verificărilor. În compartimentul marfar al maşinii s-au depistat 42 de butelii a câte 20 şi 30 litri fiecare, pline cu un lichid străveziu asemanător după miros cu alcoolul etilic. Pentru întreaga cantitate de băutură, o tonă de alcool, bărbatul nu a putut prezenta acte de provenienţă şi deţinere.

Astfel, maşina şi încărcătura trnsportată au fost reţinute şi depozitate pe teritoriul SPF Briceni, până la finalizarea cercetărilor. În prezent poliţiştii de frontieră din Direcţia regională NORD întreprind un spectru larg de măsuri pentru a stabili toate circumstanţele şi a identifica toate persoanele implicate.

Similare
RECOMANDĂRI