Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Locuitorii din Ţânţăreni refuză redeschiderea gropii de gunoi

Timpul se scurge, iar primăria Chişinău nu are nicio soluţie în privinţa evacuării gunoiului menajer din oraş. Au mai rămas doar două săptămâni până când localnicii din Bubuieci vor bloca din nou accesul către groapa de gunoi. Negocierile cu cei din Ţânţăreni au eşuat. Doar în prima fază, anunţă pline de optimism autorităţile de la Chişinău.

Asta este concluzia locuitorilor din Ţânţăreni care au participat ieri la adunarea satului pentru a lua o decizie ce ţine de soarta vechii gropi de gunoi. Şi cum nu au fost convinşi de promisiunile municipalităţii, viceprimarul Nistor Grozavu a trecut de la vorbe, la fapte. A tot împărţit indicaţii şefilor de direcţie pentru a începe realizarea lucrurilor promise doar pentru a redeschide platoul. Alte locaţii, nu există.

Scandalul gunoiului a izbucnit în Chişinău la începutul lunii iunie. Locuitorii au blocat drumul autospecialelor, iar gunoiul nu a fost  evacuat din Chişinău de cinci zile. Localnicii din Bubuieci au renunţat la protest pentru o lună, însă numai după ce a intervenit premierul Pavel Filip.
Similare