Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Împătimiţi de călătorii, fraţii Panaitescu sunt îndrăgostiţi de Republica Moldova

Chiar dacă unii spun că e suficient să vii doar o dată în Republica Moldova şi să-i vezi locurile pitoreşti, fraţii Panaitescu, din România, ne demonstrează contrariul. Sunt pentru a patra oară la Chişinău şi spun că încă au foarte multe de văzut. Pasionaţi de biodiversitate, cei doi au venit special pentru a vedea specia ciufii de pădure, păsări întâlnite în parcul unei vinării din satul Bulboaca.

Fraţii Panaitescu spun că văd Republica Moldova de fiecare dată cu alţi ochi. Mircea şi Doru au revenit la Castelul Mimi, pentru a-l admira după reconstrucţie. Ar fi vrut să vadă şi ciufii de pădure, dar aceştia nu au fost de găsit, aşa că s-au mulţumit cu frumuseţea arhitecturii palatului.

Doru ne spune că de 15 ani de zile nu stă nici un weekend acasă. A văzut până acum peste opt sute de destinaţii. În Republica Moldova vor mai merge la Bardar şi la Butuceni.

Spun că şi chiar dacă ar veni de 20 de ori pe an în Republica Moldova tot ar mai avea ce vedea. Şi asta pentru că nu sunt atraşi doar de locurile pitoreşti cunoscute ci şi de zonele mai puţin umblate.
 
Similare