Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Festivalul Culorilor, motiv de gâlceavă între Primăria Chişinău şi organizatori

S-au bătut cu pudră colorată după care au plecat acasă. Festivalul Culorilor, din acest an, a stârnit nemulţumirea reprezentantilor municipalităţii, care se plâng că trebuie să cheltuie mai mulţi bani decât au fost plătiţi de organizatori pentru curăţarea chimică a asfaltului murdar de pudra colorată.

De cealaltă parte, organizatorii spun că un jet de apă este suficient pentru a face piaţa lună.
 
Festivalul Culorilor şi-a lăsat amprenta, la propriu, pe asfaltul din Piaţa Marii Adunări Naţionale. Petrecerea a fost pe gustul vizitatorilor, nu şi al celor din Primaria Chişinău. Înţelegerea dintre municipalitate şi organizatori prevedea o taxă de salubrizare, dar nu şi curăţarea chimică, ce ar fi luat pudra colorată de pe asfalt.

În schimb, organizatorii festivalului susţin contrariul. Ba chiar au făcut şi un experiment, de faţă cu echipa TVR Moldova.
 
Şi cum PMAN este locul preferat de cei mai mulţi organizatori de evenimente, municipalitatea îşi propune să le mai rărească. Se vor organiza dezbateri publice, în acest sens.
 
Organizatorii festivalului mai spun că au încheiat contracte cu toate serviciile municipale şi au achitat sumele necesare. Piaţa este ocupată şi sâmbăta următoare, când se va desfăşura Campionatul Mondial Bodyguard – 2017.
Similare