Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Doi bărbaţi, reţinuţi pentru comiterea unui omor. Aceştia riscă detenţie pe viaţă

Doi indivizi au fost reţinuţi pe urme fierbinţi, bănuiţi de comiterea unui omor. Aceştia s-au dovedit a fi originari din Chişinău şi Străşeni, cu vârstele de 39 şi 48 de ani, ambii anterior judecaţi pentru comiterea mai multor genuri de infracţiuni.

Bărbaţii au venit în ospeţie la victimă, un bărbat în vârstă de  61 de ani, unde au consumat băuturi alcoolice împreună. La un moment dat între victimă şi bănuiţi s-a iscat un conflict  în urma căruia ultimii i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în diferite părţi ale corpului, după care au părăsit locuinţa bărbatlui.

Ulterior, când concubina victimei s-a întors de la muncă, a depistat bărbatul fără suflare şi imediat a alertat poliţia. Cadavrul bărbatului a fost  îndreptat la Centrul de Medicină Legală, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Urmare a efectuării autopsiei medico-legale s-a stabilit faptul că în urma loviturilor, în deosebi în regiunea abdomenului, a survenit decesul bărbatului.

În cadrul audierilor bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate, declarând cu lux de amănunte circumstanţele în care a avut loc crima. Potrivit lor, conflictul cu victima s-ar fi iscat în urma consumului de băuturi alcoolice.

Actualmente ei se află în custodia poliţiei capitalei, fiind reţinuţi pentru 72 de ore în Izolatorul de detenţie provizorie şi cercetaţi penal pentru omor.

Conform legislaţiei ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Similare
RECOMANDĂRI