Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un teribil accident de circulaţie, cu urmări deosebit de grave, s-a produs noaptea trecută în apropierea satului Răcovăţ, raionul Soroca

Un teribil accident de circulaţie, cu urmări deosebit de grave, s-a produs noaptea trecută în apropierea satului Răcovăţ, raionul Soroca. Şoferul unui camion, în vârstă de 32 de ani, a ars de viu în maşină după ciocnirea extrem de violentă cu un alt camion. Imaginile de pe o cameră de bord arată că tragedia s-a produs după ce şoferul s-a aventurat într-o depăşire extrem de periculoasă, în viteză şi condiţii de vizibilitate redusă.

Potrivit poliţiei, şoferul unui autocamion, în vârstă de 32 de ani, a încercat să facă o depăşire neregulamentară a unui alt autocamion. Era noapte, avea viteză iar pe contrasens venea o altă maşină de mare tonaj. Impactul violent nu a putut fi evitat. 

SVETLANA TALPĂ, ofiţer de presă, Inspectoratul de Poliţie Soroca: "În urma ciocnirii, ambele camioane au fost cuprinse de flăcări, iar al treilea camion a fost proiectat în afara părţii carosabile. Conducătorul camionului, care s-ar face vinovat de producerea coleziunii a decedat blocat înăuntru". 

Pompierii s-au chinuit mai mult de o oră ca să stingă incendiul şi apoi au avut nevoie de utilaje de descarcerare pentru a scoate cadavrul ars al şoferului din camion. Şoferul celuilalt camion implicat în accident, în vîrstă de 58 de ani, a fost grav rănit şi a ajuns la spital. Poliţia a declanşat o anchetă. 

 
Similare
RECOMANDĂRI