Un tânăr a fost reţinut pe Aeroportul din Chişinău, după ce a publicat fotografii intime cu fosta prietenă, pentru a o determina să continuie relaţia
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un tânăr a fost reţinut pe Aeroportul din Chişinău, după ce a publicat fotografii intime cu fosta prietenă, pentru a o determina să continuie relaţia

O tânără de 20 ani a depus la începutul lunii iunie o plângere, comunicând poliţiştilor că un bărbat de 28 ani din raionul Basarabeasca, care la acel moment se afla în Marea Britanie, a făcut publice înregistrări video şi imagini intime.

Potrivit poliţiei, tinerii au avut o relaţie pentru aproximativ un an, timp în care bărbatul a făcut înregistrările şi pozele, însă fără acordul victimei. 

Acesta a difuzat materialele acumulate în mediul online, inclusiv a transmis rudelor femeii şi altor persoane, încercând astfel să o determine la continuarea relaţiei.
  
Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru hărţuire sexuală şi încălcarea inviolabilităţii vieţii personale, iar în urma măsurilor speciale de investigaţii întreprinse de ofiţerii Direcţiei investigaţii criminalitate organizată a Inspectoratului Naţional de Investigaţii, în comun cu colegii de la Direcţia Generală Urmărire Penală şi în cooperare cu Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, suspectul a fost reţinut în momentul intrării în ţară pe aeroportul Chişinău.
 
În timpul reţinerii de la el au fost ridicate dispozitive informative în care se conţineau mai multe înregistrări video şi imagini din viaţa personală a victimei.
 
Suspectul este reţinut pentru 72 ore şi riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 5 ani.
 
Similare
RECOMANDĂRI