Un şomer din raionul Străşeni a fost reţinut de CNA într-un dosar de trafic de influenţă
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Un şomer din raionul Străşeni a fost reţinut de CNA într-un dosar de trafic de influenţă

Un şomer din Zumbreşti, raionul Străşeni a fost reţinut de ofiţerii Direcţiei generale teritoriale Nord a CNA şi procurorii anticorupţie, într-un dosar de trafic de influenţă. Acesta ar fi pretins de la un bărbat 800 de euro pentru a-l ajuta să-şi perfecteze permisul de conducere, la categoria B.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul, acţionând de comun acord cu alte persoane, ar fi susţinut că are influenţă asupra angajaţilor  Secţiei Înmatricularea Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto Edineţ şi ar fi pretins şi primit 800 de euro pentru a-i determina pe aceştia să-l ajute pe candidat să susţină cu succes examenele de calificare auto la categoria B. Bănuitul a fost reţinut în după-amiază zilei de ieri în parcarea unei cafenele din Chişinău.

Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore şi a fost plasat în izolatorul CNA. Pe cazul dat a fost iniţiată o urmărire penală pentru trafic de influenţă. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă în mărime de la 3000 la 4000 unităţi convenţionale sau închisoare până la 7 ani.

Similare
RECOMANDĂRI