Un poliţist, aflat în stare de ebrietate la volan, a provocat un accident rutier, în urma căruia a decedat o tânără
Sursa foto:Ziare.com Vizualizari:

Un poliţist, aflat în stare de ebrietate la volan, a provocat un accident rutier, în urma căruia a decedat o tânără

Un poliţist de 22 de ani, care se afla în stare de ebrietate şi conducea un automobil de model BMW, a provocat un accident rutier pe traseul M-5, în satul Recea, spre direcţia oraşului Râşcani, în urma căruia a decedat o tânără, iar alte două persoane au fost traumatizate.

Şoferul a ieşit pe contrasens pentru a depăşi un mijloc de transport, tamponând un camion, condus de un bărbat de 47 de ani.
 
În automobilul de model BMW se aflau trei pasageri, două femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 19 şi 33 de ani. În urma impactului, una dintre tinere a decedat la faţa locului, ceilalţi pasageri şi şoferul s-au ales cu leziuni şi au fost transportaţi la Spitalul raional din Râşcani.
 
Ca urmare a verificărilor s-a constatat că şoferul BMW-ului, precum şi un alt bărbat care se afla în acelaşi mijloc de transport, sunt angajaţi ai poliţiei.
 
Oamenii legii au stabilit că în momentul accidentului, conform rezultatelor preliminare, aceştia se aflau în stare de ebrietate. 
 
Poliţistul care se afla la volanul automobilului va fi reţinut şi cercetat penal. Oamenii legii stabilesc toate circumstanţele.
Similare
RECOMANDĂRI