Un nou serviciu, destinat femeilor aflate în criză de sarcină. Poţi pune umărul şi tu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un nou serviciu, destinat femeilor aflate în criză de sarcină. Poţi pune umărul şi tu

Pe data de 21 septembrie, Diaconia organizează un eveniment special dedicat aniversării unui deceniu de activitate a Centrului Maternal „În Braţele Mamei”. Cu această ocazie, organizaţia invită toţi doritorii şi persoanele active social să devină ctitoririi Centrului de informare şi consiliere pentru femeia aflată în criză de sarcină.

În cadrul acestui eveniment vei avea prilejul să participi la un atelier cu psihologul Tatiana Turchină, despre cum Oricare femeie poate deveni mama şi profesionista care îşi doreşte, rămânând în echilibru cu sine.

„Vei deveni unul dintre ctitorii-fondatori ai noului serviciu social deschis pentru a sprijini femeile în criză (oricare ar fi vârsta, meseria sau situaţia lor financiară)”, menţionează organizatorii. 


La fel, vei cunoaşte 3 istorii de viaţă pline de inspiraţie, avându-le în calitate de protagoniste pe:

  • Cristina Duminică- prima beneficiară a Centrului Maternal „În braţele mamei”, care a devenit mamă la doar 16 ani şi azi e o femeie realizată în plan personal şi profesional.
  • Steluţa Andreeva - o femeie de succes care îmbină armonios maternitatea, cariera şi faptele bune;
  • Ioana Căpraru - interpretă de muzică populară, mamă şi bunică – o femeie puternică pentru care maternitatea e cea mai mare realizare.
Dar simbolic de Ctitor

În rol de gazdă o vei întâlni pe Dana Ciobanu, Cătălin Josan îţi va oferi un moment muzical de excepţie, iar cu partenerii noştri Chateau Vartely am pregătit un Dar simbolic de Ctitor.

„Pe 21 septembrie am gândit un eveniment care va celebra efortul în susţinerea femeilor care au avut curajul să-şi păstreze copilul alături. De asemenea, vom marca şi începutul unei noi etape în demersul nostru pro-viaţă: ctitorirea Centrului de consiliere şi informare pentru femeile aflate în criza de sarcină. În această seară inedită, vom oferi un conţinut din care fiecare participant va avea de învăţat de la invitaţii noştri, care avem toată siguranţa că vor inspira cu poveştile şi experienţa lor.” Igor Belei, director executiv Diaconia. 

Evenimentul are loc în aer liber, la terasa Summit Events (Strada Tighina 49/3, Chişinău). Pentru a rămâne în siguranţă, avem un număr limitat de locuri, de aceea rezervarea prealabilă e obligatorie.

În conformitate cu noile reguli de organizare a evenimentelor publice în perioada de pandemie, accesul la eveniment are loc în baza certificatului de vaccinare sau a unui test negativ.

Parteneri: iTicket, Chateau Vartely, Oriflame, Centru de diagnostic german, Balkan Pharmaceuticals.

Parteneri media: TVR Moldova, Agora, Radio Chişinău, Ea.md, Ask a Mom.

Vă aşteptăm alături de noi în această seară de celebrare. Rezevă un bilet pe iTicket.

Similare
RECOMANDĂRI