Un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Integritate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Integritate

Consiliul de Integritate al Autorităţii Naţionale de Integritate anunţă un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Integritate. Decizia este publicată în Monitorul Oficial de astăzi. Dosarele pot fi depuse în perioada 16 octombrie - 6 noiembrie, la sediul ANI.

La concurs pot participa persoane care deţin cetăţenia Republicii Moldova, au studii superioare în domeniul dreptului, al economiei, al administraţiei publice sau al managementului, au o vechime în muncă de cel puţin şapte ani în domeniile menţionate, informează IPN.

Candidatul trebuie să vorbească limba de stat, să nu fi fost colaborator operativ sau agent sub acoperire al serviciilor de informaţii, informator al acestor servicii până în anul 1991.

Dosarul de participare la concurs trebuie să conţină formularul de înscriere, copia buletinului de identitate, copia diplomei de studii relevante funcţiei, CV, copia carnetului de muncă, cazierul judiciar, certificatul medical privind starea sănătăţii, declaraţia pe propria răspundere privind reputaţia candidatului şi de neapartenenţă politică.

Concursul este anunţat după ce candidaţii Teo Cârnaţ şi Victor Strătilă, care au trecut proba scrisă şi interviul, au picat testul la poligraf.
Similare