Un grup de tineri din Chişinău, printre care şi studenţi, comercializa droguri în proporţii mari în cluburi de noapte din capitală
Sursa foto:politia.md Vizualizari:

Un grup de tineri din Chişinău, printre care şi studenţi, comercializa droguri în proporţii mari în cluburi de noapte din capitală

Zece bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 18 – 33 de ani, domiciliaţi în municipiul Chişinău, sunt suspectaţi de comercializarea drogurilor în proporţii deosebit de mari în cluburile de noapte din capitală. Cinci dintre ei sunt studenţi, iar unul din cei reţinuţi, anterior a fost cercetat pentru huliganism, jaf şi tâlhărie.

Membrii grupării identificau şi comercializau clienţilor din mai multe cluburi de noapte din capitală, droguri de tipul pastilelor ecstasy şi marijuană hidroponică. Totodată, pentru probatoriu, poliţiştii au efectuat mai multe achiziţii de control în incinta locurilor de agrement, procurând droguri la preţul de 200 – 350 lei, pentru o pastilă Ecstasy.
 
În urma a  29 de percheziţii efectuate în municipiul Chişinău, poliţiştii au depistat şi ridicat 550 de pastile Ecstasy, 50 de pastile psihotrope Alprazolam, aproximativ 50 gr. de marijuană hidroponică, mijloace băneşti provenite din comercializarea drogurilor.
 
Drogurile au fost aduse pe teritoriul Republicii Moldova pe cale de contrabandă, din una din ţările Uniunii Europene. Valoarea drogurilor confiscate este de aproximativ 200 000 lei.

Zece persoane din cele reţinute au măsura preventivă sub formă de arest, iar unul se află sub control judiciar. Dacă le va fi demonstrată vinovăţia, persoanele reţinute riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani de închisoare.
Similare
RECOMANDĂRI