UPDATE. Un copil de 11 ani a decedat, după ce a fost împuşcat de fratele său geamăn. Arma ar aparţine unchiului celor doi copii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

UPDATE. Un copil de 11 ani a decedat, după ce a fost împuşcat de fratele său geamăn. Arma ar aparţine unchiului celor doi copii

Un copil de 11 ani a decedat, după ce fratele său geamăn l-ar fi împuşcat în timp ce se jucau cu o armă pneumatică. Cazul a avut loc în satul Brăila, comuna Băcioi.

Potrivit Deschide.MD, arma ar aparţine unchiului celor doi copii.

Surse apropiate anchetei, sub protecţia anonimatului, au comunicat că părinţii celor doi minori locuiesc în oraşul Ialoveni. Aceştia sunt oameni de afaceri şi deţin un depozit frigorific în localitatea Băcioi, iar astăzi, împreună cu copiii şi cu rudele, au venit acolo să sărbătorească Floriile.

Unchiul celor doi gemeni, fratele tatălui acestora, a lăsat fără supraveghere o armă pneumatică pe care au găsit-o copii, iar în timp  ce se jucau, unul dintre ei a apăsat pe trăgaci şi l-a nimerit în piept pe fratele său.

Părinţii au auzit un ţipăt şi au alergat să vadă ce s-a întâmplat, dar şi-au găsit unul dintre cei doi copii la pământ.

Imediat a fost solicitată intervenţia unei ambulanţe, iar între timp unchiul gemenilor ar fi ieşit la drum şi a oprit o ambulanţă care se deplasa pe şosea, însă din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva, iar la scurt timp copilul a decedat.

Poliţia a iniţiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanţele producerii incidentului, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei Republicii Moldova.
Similare
RECOMANDĂRI