Un cetăţean ucrainean a introdus ilegal în ţară mărfuri de larg consum care valorau 200.000 de lei
Sursa foto:https://customs.gov.md/ Vizualizari:

Un cetăţean ucrainean a introdus ilegal în ţară mărfuri de larg consum care valorau 200.000 de lei

Mai multe loturi de haine, încălţăminte, tehnică de uz casnic, produse alimentare şi alte mărfuri de larg consum fără acte de provenienţă au fost ridicate de echipele mobile ale Serviciului Vamal. Bunurile, valoarea cărora se estimează la suma de 200.000 de lei, au fost depistate în automobilul unui cetăţean ucrainean.

Cazul a avut loc pe traseul Slobozia Mare - Vulcăneşti, după ce echipele mobile au oprit pentru verificări un autovehicul de marca Mercedes Sprinter, despre care aveau suspiciuni că ar fi implicat în trafic ilicit de mărfuri. Angajaţii vamali au depistat, în compartimentul marfar şi în salonul microbuzului, bunuri de larg consum fără niciun act confirmativ.

Şoferul mijlocului de transport este cercetat pentru introducerea ilegală a mărfii în scopul eschivării de la achitarea plăţilor vamale şi comercializării neautorizate.

Bunurile au fost ridicate, iar cazul este transmis subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal în vederea elucidării tuturor circumstanţelor şi aplicării sancţiunilor prevăzute de legislaţia în vigoare.

Similare
RECOMANDĂRI