Un cetăţean turc, ce deţinea un document fals pentru camion, a fost depistat la frontieră
Sursa foto:border.gov.md Vizualizari:

Un cetăţean turc, ce deţinea un document fals pentru camion, a fost depistat la frontieră

Un cetăţean al Turciei este cercetat penal pentru folosirea unor acte oficiale false. Cazul, a fost înregistrat pe 14 mai, în punctul de trecere Giurgiuleşti-Galaţi, pe sensul de intrare în Republica Moldova.

Cetăţeanul Turciei de 50 de ani conducea un camion Mercedes Benz cu remorcă. Potrivit Poliţiei de Frontieră, certificatul de înmatriculare pe care îl deţinea acesta, care ar fi fost eliberat de autorităţile turce, este falsificat.

În declaraţii, cetăţeanul Turciei nu a ascuns faptul că ştia despre contrafacerea documentului. Acesta a precizat că a pierdut originalul şi pentru a nu fi mustrat de şeful său, a apelat la ajutorul unui prieten bulgar pentru a-şi perfecta unul nou.

Certificatul falsificat a fost ridicat şi urmează să fie supus expertizei tehnico-judiciare. Pe teritoriul Sectorului Poliţiei de Frontieră Giurgiuleşti a fost indisponibilizat doar tractorul, pentru care a fost prezentat actul falsificat, remorca fiind tractată de alt camion, la volanul căruia a urcat şoferul documentat, se menţionează într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Similare
RECOMANDĂRI