Un bărbat şi-ar fi omorât soţia după care a îngropat-o într-un câmp. Omorul, descoperit după 13 ani
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un bărbat şi-ar fi omorât soţia după care a îngropat-o într-un câmp. Omorul, descoperit după 13 ani

Un bărbat de 33 de ani, originar din Edineţ, a fost arestat pentru ca şi-ar fi omorât soţia acum 13 ani.

Mai mult, ca să scape de cadavru, suspectul , împreună cu o femeie, din aceiaşi localitate, în vârstă de 29 de ani, l-au îngropat într-un câmp din apropierea satului Constantinovca, raionul Edineţ.  Omorul  a fost descoperit  ca urmare a unei informaţii parvenite în adresa Direcţiei Combatere a Crimelor Grave a Inspectoratului  Naţional de Investigaţii.
 
Astfel, în urma  acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală comune ale ofiţerilor Inspectoratului Naţional de Investigaţii, Direcţiei Generale Urmărire Penală , sub conducerea procurorilor  Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), cu suportul angajaţilor Inspectoratului de Poliţie Edineţ,  bănuitul  a fost reţinut.
  
Audiat de poliţişti, acesta şi-a recunoscut vina, declarând că complicea lui i-a spus că soţia lui, de numai 19 ani, flirtează cu alt bărbat  şi că ar trebui să o pedepsească. Înnebunit de gelozie şi aflându-se în stare de ebrietate,  aceştia au omorât femeia, după care au îngropat-o într-un câmp. 
  
Pe atunci cuplul avea doi copii minori.
 
 Bănuitul a primit 30 de zile de arest, iar   femeia  urmează  a fi anunţată în căutare internaţională pentru a fi extrădată şi diferită justiţiei.
 
În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru omor intenţionat. Persoanele culpabile de asemenea infracţiune  riscă închisoare de la 10 la 15 ani sau cu detenţie pe viaţă.
Similare
RECOMANDĂRI