Un bărbat din Cojuşna, lovit de un automobil şi lăsat să zacă pe marginea drumului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un bărbat din Cojuşna, lovit de un automobil şi lăsat să zacă pe marginea drumului

Un bărbat de 39 de ani din satul Cojuşna, raionul Străşeni, a murit lovit de un automobil şi lăsat să zacă pe marginea drumului. Şoferul care l-a accidentat a părăsit locul impactului, fără a-i acorda ajutor bărbatului, care la acel moment încă mai era în viaţă. La momentul reţinerii şoferului, acesta avea o concentraţie de alcool în aerul expirat de 0, 90 mg/l.

Potrivit Poliţiei, accidentul rutier a avut loc pe 24 octombrie, în jurul orei 06.00 dimineaţa, pe traseul Chişinău-Ungheni, drumul de acces spre satul Cojuşna. Despre acest fapt poliţiştii din Străşeni au fost sesizaţi telefonic de un trecător, în jurul orei 07.45. Acesta a comunicat că tocmai a văzut pe traseu o persoană fără semne de viaţă.

În aceeaşi zi, oamenii legii au identificat şi reţinut şoferul suspectat de producerea accidentului. Este vorba despre un tânăr de 32 de ani, din oraşul Făleşti. După producerea accidentului, acesta a ascuns maşina în gospodăria părinţilor săi din raionul Făleşti, scrie IPN.

Poliţiştii au mai stabilit că pietonul se deplasa pe acostament, fiind îmbrăcat în haine de culoare închisă şi fără a avea asupra sa vestă luminescentă.

Conducătorul auto a fost reţinut, iar pe numele acestuia a fost pornită o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, riscă privaţiune de libertate de la 3 la 7 ani, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.
Similare
RECOMANDĂRI