Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un băiat de nouă ani a făcut 218 genuflexiuni, stând în piciorul drept, şi tot atâtea, în cel stâng

Record demn de GUINNESS BOOK. Un băieţel de 9 ani a făcut peste două sute de genuflexiuni, stând în piciorul drept, şi tot atâtea, în cel stâng. În ciuda vârstei fragede, Daniel Chitoroagă uimeşte prin perseverenţă iar realizările lui de până acum arată că avem de-a face cu un viitor campion.

Motivat de implânurea a 100 ani de la Marea Unire, ajutat de antrenor şi încurajat de o sală plină de susţinători, Daniel Chitoroagă a înregistrat un rezultat fenomenal. A reuşit să facă 218 genuflexiuni, stând în piciorul drept, şi tot atâtea, în cel stâng.

În Guinness Book există un record înregistrat la Arad, unde sute de oameni au făcut, simultan, 500 de genuflexiuni. În comparaţie cu această reuşită, performanţa lui Daniel Chitoroagă este uimitoare, având în vedere vârsta lui fragedă.

Acest rezultat nu ar fi fost, însă, posibil fără îndrumarea antrenorului. Pentru aşa ceva e nevoie de o pregătire intensă şi un regim alimentar special.

Micul sportiv spune că a muncit mult pentru a trece cu brio prin astfel de situaţii limită. Cei mai entuziasmaţi au fost, însă, copiii prezenţi la eveniment. Performanţa lui Daniel i-a inspirat şi uimit, în acelaşi timp.

Deşi are doar nouă ani, Daniel Chitoroagă se visează deja campion mondial. Campionii nu se nasc doar în sălile de sport. Ei se formează datorită muncii, pasiunii, dedicaţiei şi perseverenţei.
 
Similare
RECOMANDĂRI