Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un avocat s-a dat în spectacol într-un restaurant fast-food din Chişinău

Un avocat s-a dat în spectacol într-un restaurant fast-food din Chişinău, după ce angajaţii l-au rugat să poarte corect masca de protecţie. Imaginile surprinse la incident au fost postate pe o reţea socială.

Personajul principal în toată povestea este avocatul Serghei Auzeac
.
Tot scandalul a început după ce a intrat în restaurant cu masca medicală aşezată doar pe bărbie. Un angajat din local l-a rugat politicos să poarte masca corect.

Acest fapt l-a deranjat pe Serghei Auzeac care a început să vorbească necuviincios cu personalul restaurantului.

Cazul a ajuns şi în atenţia ministrului Justiţiei, Fadei Nagacevschi, care a menţionat că va sesiza Comisia pentru Etică şi Disciplină.

„Consider inadmisibil comportamentul avocatului, care nu respectă cerinţele sanitare impuse de autorităţi pentru a combate răspândirea Covid-19 şi insultă angajatul restaurantului. Nu este un comportament care trebuie să caracterizeze un jurist. Voi sesiza Comisia pentru Etică şi Disciplină”, a spus FADEI NAGACEVSCHI, ministrul Justiţiei.

Contactat de TVR Moldova, ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei nu a răspuns la telefon, pentru a ne confirma dacă avocatul va fi amendat, conform legii, cu 22500 de lei, pentru că nu a purtat correct masca de protecţie.
 
Similare
RECOMANDĂRI