Un an de la moartea eroului Ivan Nogailîc, pompierul care a stins incendiul de pe strada Uzinelor
Sursa foto:dse.md Vizualizari:

Un an de la moartea eroului Ivan Nogailîc, pompierul care a stins incendiul de pe strada Uzinelor

Astăzi se împlineşte un an de la trecerea în nefiinţă a pompierului erou Ivan Nagailîc. În memoria camaradului, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI a oficiat o slujbă de pomenire la biserica Arhanghelul Mihail şi Gavriil din incinta serviciului.

Rude, apropiaţi, dar şi colegi de breaslă şi-au adus aminte de unul dintre cei mai curajoşi salvatori. Conducerea IGSU a menţionat eroizmul de care a dat dovadă pompierul în lichidarea celui mai dificil incendiu.

Mai  mult, generalul – maior Mihail Harabagiu şi-a exprimat regretul pentru decesul prematur al pompierului. Conducerea, dar şi colegii cu care a intervenit Ivan Nagailîc la lichidarea situaţiilor excepţionale au mers la mormântul răposatului pentru a-şi aduce aminte de camaradul de luptă.

Pompierul Ivan Nagailîc a activat în cadrul Centrului Republican de Intervenţii Operative al Direcţiei Salvatori şi Pompieri. Salvatorul erou a decedat pe data de 11 noiembrie 2016 la lichidarea unui incendiu de proporţii de pe str. Uzinelor din capitală. Pentru conducerea IGSU, dar şi colegii de intervenţie memoria pompierului erou Ivan Nagailîc va fi veşnic vie.
Similare