Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un agent economic a amenajat un teren de joacă pentru copiii de la grădiniţa nr. 43 din Bălţi

Bucurie fără margini pentru micuţii de la grădiniţa numărul 43 din Bălţi. Un agent economic a amenajat un teren de joacă nou, dotat cu leagăne, tobogane şi balansoare. Este singurul teren de acest fel în tot municipiul.

Micuţii au făcut coadă pentru a încerca fiecare echipament de pe terneul de joacă. Copiii au fost atât de atraşi de leagănele noi şi colorate încât au uitat şi de frigul de afară.
 
Terenul de joacă a fost amenajat cu suportul financiar al unui agent economic străin. Acum micuţii sunt tot mai nerăbdători să ajungă dimineaţa la grădiniţă.
 
„În instituţie se promovează modul sănătos de viaţă şi e bine că cei mici se vor juca şi vor petrece timpul frumos şi vesel”, spune managerul grădiniţei, Ana Talpă.
 
„La teren copiii capătă energie, interacţionează. O să fim printre ei, să-i susţinem. Suntem recunoscători de aşa cadouri”, spune educatoarea Irina Cechi.
 
Grădiniţa numărul 43 din Bălţi este frecventată de 390 de copii. Este singura instituţie preşcolară din municipiu care dispune de un astfel de teren.
Similare
RECOMANDĂRI