Troleibuzele şi autobuzele din Chişinău vor avea program de activitate prelungit în perioada Sărbătorilor Pascale
Sursa foto:Foto simbol/TV8.md Vizualizari:

Troleibuzele şi autobuzele din Chişinău vor avea program de activitate prelungit în perioada Sărbătorilor Pascale

În noaptea de Paşti, pe data de 28 aprilie troleibuzele şi autobuzele din Chişinău îşi vor prelungi programul de activitate şi vor circula până la ora 24:00. Programul microbuzelor va fi modificat în funcţie de numărul de călători. O dispoziţie în acest sens a fost semnată de primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Potrivit aceleiaşi dispoziţii, de Paştele Blajinilor, în zilele de 5 şi 6 mai, locuitorii Chişinăului vor putea călători gratuit până la cimitirul Sfântul Lazăr din Chişinău. Autorităţile vor pune la dispoziţia acestora trei rute de autobuz - „C”, „D” şi nr. 27.

Astfel, ruta suplimentară de autobuz „C” va circula de la str. Vasile Alecsandri până la str. Doina, cu 10 autobuze pe schimb. Totodată, pe ruta suplimentară de autobuz „D” vor circula 25 de unităţi de transport pe schimb. Acestea vor porni din preajma Circului şi vor ajunge tot până la cimitirul Sfântul Lazăr. Aceeaşi destinaţie o va avea şi ruta de autobuz nr. 27, care de asemenea va porni de la Circ şi va avea 10 unităţi de transport pe schimb.

În zilele de 5 şi 6 mai, şi microbuzele pe rutele nr. 132, 134, 162 şi 184 vor circula până la cimitirul Sfântul Lazăr, transmite Moldpres.
Similare
RECOMANDĂRI