Trei cetăţeni ai Republicii Moldova, acuzaţi că au comis o crimă în Franţa. Aceştia ar fi omorât un om fără adăpost
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Trei cetăţeni ai Republicii Moldova, acuzaţi că au comis o crimă în Franţa. Aceştia ar fi omorât un om fără adăpost

Trei cetăţeni ai Republicii Moldova, cu vârste cuprinse între 17 şi 36 de ani, au fost acuzaţi de crimă, fiind suspectaţi că ar fi bătut până la moarte un om fără adăpost care îşi stabilise reşedinţa într-un parc situat în estul Parisului.

Potrivit Le Parisien.bănuiţii au fost prezentaţi joi unui magistrat de instrucţie. Unul dintre adulţi a fost acuzat de crimă şi arestat preventiv. Celălalt adult şi minorul au fost acuzaţi pentru furt şi pentru faptul că nu au asistat o persoană aflată în pericol.

Incidentul ar fi avut loc la 27 decembrie 2020, însă ancheta este în curs de desfăşurare.

În acea zi, în jurul orei 16:30, mai mulţi localnici au contactat oamenii legii după ce au descoperit cadavrul unui om fără adăpost.

Conform sursei citate, criminaliştii au observat semne de bătăi pe corpul bărbatului decedat şi mai multe răni în zona capului, iar prietenii victimei au dezvăluit anchetatorilor că omul străzii ar fi fost ameninţat de către membrii comunităţii moldoveneşti”.

Potrivit Le Parisien, oamenii legii au identificat mai mulţi suspecţi înainte de a-i aresta pe cei trei  cetăţeni ai Republicii Moldova.

Anterior, unul dintre suspecţi ar fi săvârşit un viol. Cei trei bărbaţi au fost puşi în custodia poliţiei judiciare din Paris. În timpul audierilor, aceştia au recunoscut că au lovit victima şi că întâlnirea ar fi degenerat într-un conflict din cauza consumului de alcool.

Similare
RECOMANDĂRI