Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Trecerile de pietoni din faţa primăriei au fost vopsite peste noapte

Trecerile de pietoni din faţa primăriei Chişinău au căpătat culoare peste noapte. Cu doar câteva ore înainte de sosirea la muncă a primarului Ion Ceban, muncitorii de la Exdrupo au avut grijă să vopseasca zebrele. Asta în timp ce pe multe străzi din oras nu s-a pus un gram de vopsea pentru marcajul rutier. Primarul susţine că nu ştie dacă spoiala s-a făcut intenţionat, în timp ce şeful de la Direcţia Transport spune că e doar o coincidenţă.

Operaţiune de vopsire a trecerilor de pietoni s-a făcut noaptea, pentru că Ion Ceban să vadă cu alţi ochi intrarea în Primărie. Trecătorii s-au întrebat şi ei cum se explică acest fapt.

Întrebat despre apariţia trecerilor de pietoni peste noapte, primarul Ion Ceban s-a arătat şi el surprins în faţa jurnaliştilor.

„Nu sunt sigur că ştiu exact la ce vă referiţi. S-a făcut intenţionat sau nu nu ştiu, dacă vreţi  părerea mea nu sunt persoana care să-i ungi ochii”, a spus Ion Ceban.

Şeful Direcţiei Transport din cadrul primăriei, Adrian Boldurescu, susţine că totul nu este decât o coicidenţă. El dă asigurari că, în următoarea perioadă, vor fi revopsite şi alte zebre din oraş. Pe cele mai multe străzi din Chişinău nu s-a aplicat un gram de de vopsea în acest an, iar pietonii traversează cu frică strada.

În acest an, Primăria Chişinău a aplicat marcaje rutiere cu întarziere de câteva luni. Iniţial, autorităţile s-au împotmolit la procedura de licitaţie după care s-au oprit din cauza calitaţii proaste a vopselei. Lucrările au fost reluate spre sfârşitul verii.
 


 
Similare
RECOMANDĂRI