Transportul public în Chişinău are un nou program de activitate
Sursa foto:chisinau.md Vizualizari:

Transportul public în Chişinău are un nou program de activitate

Transportul public în capitală are un nou program de activitate, care intră în vigoare începând de astăzi, 23 martie. Potrivit primarului general Ion Ceban, troleibuzele şi autobuzele vor circula dimineaţa, între orele 5:30 -10:00, precum şi după amiază, 16:00 - 20:00. În restul orelor transportul va fi sistat.

Pe pagina sa de Facebook, primarul general menţionează că troleibuzele şi autobuzele vor lucra după un program restricţionat, în contextul în care cetăţenii care trebuie să meargă la muncă sau la spitale să fie asiguraţi cu transport.

Regulile în transportul public rămân aceleaşi: păstrarea distanţei sociale de cel puţin un metru şi folosirea dezinfectantului pentru mâini instalat în fiecare unitate de transport. Totodată, primarul asigură că zilnic sunt întreprinse toate măsurile necesare pentru a minimiza riscurile de îmbolnăvire cu infecţii aerogene, inclusiv prin COVID-19, angajaţii sunt instruiţi cum să se comporte şi sunt echipaţi potrivit recomandărilor specialiştilor.

Ion Ceban recomandă chişinăuienilor să rămână acasă, să evite locurile publice în cazul în care nu au o necesitate strictă să iasă şi să evite călătoriile prin ţară, dacă nu este vorba de o urgenţă.
Similare
RECOMANDĂRI