Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Transportatorii nu au fost solidari la Bălţi. Azi au protestat doar şoferii de pe rutele ce fac legătură între municipiu şi localităţile raioanelor vecine

La Bălţi nu a fost solidaritate între transportatori. Au protestat doar şoferii de pe rutele ce fac legătură între municipiu şi localităţile raioanelor vecine. Au stat in gară si zeci de pasageri din Soroca si Cahul. În schimb, pe cele urbane şi spre Chişinău s-a circulat în regim obişnuit.

În primele ore ale dimineţii, mai mulţi oameni în zadar au aşteptat în gara din Bălţi. Şoferii de pe rutele interurbane şi-au suspendat, în semn de protest, activitatea.

Nu toţi şoferii însă au protestat, pentru că spun ei, nu au fost anunţaţi de patroni.

 În schimb, mijloacele de transport public de pe rutele urbane au circulat în regim obişnuit.

Spre deosebire de Chişinău, transportul public de pasageri din Bălţi activează în regim obişnuit şi nu a fost sistat din cauza protestelor organizate de către transportatori. Pe traseu a iesit un numar suficient de vehicule pentru a asigura transportarea pasagerilor.

 Iar la Soroca, dis-de-dimineaţă, gara a fost pustie. Au circulat doar câteva microbuze care fac legătura cu localităţile rurale.

„Chisinau, Balti, care pleaca mai departe nu au venit. Am fost anuntati. Suntem la current pentru ziua de azi ca rutele sunt suspendate, pentru maine probabil vor fi”, a spus ALA SOROCA, şef Autogara Soroca.

La Cahul, nu au funcţionat rutele care fac legătura dintre localităţile suburbane. Astfel, oamenii au fost nevoiţi să caute un taxi sau maşini de ocazie.

 În schimb, în oraş s-a circulat în regim obişnuit.
Similare
RECOMANDĂRI