Tragedie la Sângerei. O femeie a ars în propria casă
Sursa foto:dse.md Vizualizari:

Tragedie la Sângerei. O femeie a ars în propria casă

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă informează că o femeie a decedat după ce casa acesteia a fost cuprinsă de flăcări.

Cazul a avut loc în seara zilei de 20 februarie într-o gospodărie particulară din strada Milescu Spătaru din oraşul Sângerei. Conform primelor informaţii cazul a fost recepţionat la Serviciul 112 la ora 19:20. La faţa locului au fost îndreptate două echipaje de pompieri.

Ajunşi la destinaţie, salvatorii au stabilit că focul a cuprins bunurile materiale din  locuinţă. În procesul de lichidare a incendiului angajaţii IGSU au depistat cadavrul parţial carbonizat al proprietarei în vârstă de 68 de ani.

Cazul este cercetat de organele de drept. Primele versiuni înaintate de angajaţii IGSU în acest caz sunt: încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei şi neatenţia la utilizarea focului deschis. Cauza finală urmează a fi stabilită de specialişti. În acest sens, pompierii atenţionează oamenii să respecte cu stricteţe regulile antiincendiare pentru a preveni situaţiile de risc.

Conform informaţiilor IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în 39 situaţii de risc.
Similare
RECOMANDĂRI