Tragedie în Râşcani. Un bărbat a ameninţat că se sinucide, luând cu el alte două vieţi printre care şi cea a unui bebeluş
Vizualizari:

Tragedie în Râşcani. Un bărbat a ameninţat că se sinucide, luând cu el alte două vieţi printre care şi cea a unui bebeluş

Noaptea trecută, în raionul Râşcani, la intrarea în satul Corlăteni, a avut loc un grav accident de circulaţie. Un automobil de marcă Skoda Octavia a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu o Toyota Auris. Ambii şoferi, doi bărbaţi de 33 şi 28 de ani, şi o fetiţa de trei luni au decedat la faţa locului.

Potrivit poliţiei, puţin după miezul nopţii, la Inspectoratul de Poliţie Bălţi a parvenit un apel telefonic al unei femei care a spus că, în urma unui conflict în familie, soţul ei a urcat la volanul maşinii şi s-a deplasat într-o direcţie necunoscută, transmite IPN.

Acesta era în stare de ebrietate şi ameninţa că se va sinucide. Tot atunci, la ora 00.05, Inspectoratul de Poliţie Râşcani a fost informat despre producerea unui grav accident de circulaţie, în preajma satului Corlăteni.

Un alt şofer, martor la cele întâmplate, a spus poliţiştilor că, până la ciocnirea automobilelor, conducătorul Skodei se deplasa cu viteză din direcţia Bălţi spre satul Corlăteni. Acesta i-a semnalat din faruri să-i cedeze trecerea, chiar dacă traseul era liber. La o distanţă de 400 de metri după efectuarea depăşirii a avut loc impactul.

Soţia şoferului din Toyota şi verişorul acesteia, care erau pasageri, se află sub supravegherea medicilor.

 
Similare
RECOMANDĂRI