Termoelectrica îndeamnă consumatorii să opteze pentru serviciile online de deservire
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Termoelectrica îndeamnă consumatorii să opteze pentru serviciile online de deservire

Termoelectrica şi Centrul de Calcul „Infobon” îndeamnă consumatorii şi gestionarii fondului locativ să opteze pentru serviciile online de deservire, puse la dispoziţie prin intermediul cabinetului virtual „Contul meu”. Serviciul vine în ajutorul consumatorilor de energie termică în efectuarea unei game variate de operaţiuni, fără a mai fi necesară deplasarea la Centrul Comercial de deservire şi relaţii cu consumatorii al Termoelectrica sau la Centrul de Calcul, transmite IPN.

Potrivit Termoelectrica, pe lângă comoditatea oferită utilizatorilor, serviciul online contribuie în mod direct şi la diminuarea riscului de infectare cu COVID-19, atât a consumatorilor, cât şi a personalului implicat în deservirea acestora. Veaceslav Eni, director general al Termoelectrica, a menţionat că siguranţa şi confortul celor peste 500 000 de consumatori rămâne una dintre cele mai importate priorităţi şi în anul curent, afectat de pandemie, iar dezvoltarea continuă a instrumentelor de deservire şi comunicare de la distanţă ajută la menţinerea legăturii cu aceştia.

„Contul meu” dispune de servicii precum recepţionarea facturii electronice, evidenţa sau istoricul facturilor şi consumului, transmiterea indicilor contorului, achitarea facturii şi interacţiunea cu gestionarul fondului locativ. Totodată, facilitează interacţiunea consumatorilor cu Gestionarul Fondului Locativ, în vederea corectării, completării şi/sau actualizării datelor legate de facturare (nume, prenume, suprafaţă, procent de calcul etc.). Serviciul este oferit gratis, în baza Acordului de utilizare a Sistemului informaţional „Infobon”. Pentru semnarea Acordului, proprietarul locuinţei sau reprezentantul său împuternicit, care administrează apartamentul, urmează să se prezinte la Centrul de calcul, amplasat pe strada Tudor Vladimirescu, 6/1, cu actul de identitate sau împuternicirea şi documentele care atestă dreptul de administrare asupra imobilului. Posesorii semnăturii electronice pot semna Acordul de la distanţă.

Până în prezent, au fost procesate peste 2000 de cereri de creare a conturilor. Cei interesaţi pot afla mai multe detalii în tutorial.
Similare
RECOMANDĂRI