Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Tânără din Republica Moldova a fost înjunghiată de cel puţin 20 de ori în Germania

Victima unei crime brutale, petrecută în urmă cu câteva zile într-un parc din Frankfurt, s-a dovedit a fi o femeie de 29 de ani, originară din Republica Moldova. Victima a fost găsită fără suflare, in iarbă, de un bărbat care îşi plimba câinele prin parc. Femeia fusese înjunghiată de cel puţin 20 de ori în partea superioara a trunchiului, pe brate şi în zona capului. Poliţiştii germani cercetează mai multe ipoteze în acest caz.

Potrivit siteului german de ştiri epochtime.de, tânăra locuia de mai mulţi ani în Germania şi ar fi fost implicată într-un scandal sexual. Se pare că urma să fie chemată în faţa instanţelor de judecată pentru că ar fi dat declaraţii false într-un dosar de hărţuire sexuală. Mai exact, ar fi susţinut că mai mulţi tineri de origine arabă au hărţuit-o sexual la o petrecere de revelion dintr-un restaurant din Frankfurt, în ajunul Anului Nou 2017.

Cercetările efectuate de poliţie au dezvăluit, însă, că tânăra nu a fost în ajunul Anului Nou în Frankfurt şi nu ar fi fost victima agresiunilor sexuale. În apropiere de locul crimei a fost găsită şi maşina victimei, în valoare de 70 de mii de euro. Între timp, poliţiştii germani au reţinut şi un suspect: un bărbat de 50 de ani, acuzat în acelaşi dosar cu victima. Anchetatorii spun că exista mai multe scenarii după care îşi conduc investigaţiile. Unul dintre acestea ar fi că cineva implicat în dosarul de hărţuire sexuală a vrut să o reducă la tăcere.

Un alt motiv ar putea fi natura financiară. Investigatorii, însă, nu exclud nici posibilitatea ca femeia să fi fost victima unor persoane suspecte din anturajul său.
Similare
RECOMANDĂRI