Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Sute de părinţi au participat la un seminar privind creşterea copiilor

Educaţie între DA şi NU. Într-o lume a tehnologiei, informaţiei şi vitezei, educarea unui copil a devenit o adevărată provocare. Părinţii sunt nevoiţi să aplice noi metode, pentru a ţine situaţia sub control. Cele mai moderne şi eficiente tehnici au fost prezentate de expertul român în parenting Urania Cremene.

Statul la ungher, Sfântul Nicolai din cui sau un NU ferm, nu mai sunt demult soluţii pentru copiii din ziua de azi. Renumitul expert Urania Cremene susţine că astăzi, când cei mici au parte de multe informaţii şi tehnologii iar părinţii sunt mereu ocupaţi, educaţia este mult mai dificilă.

Cum să eviţi compraţiile cu alţi copii, cum rezolvi problema jucăriilor, a îmbrăcatului, cum sa îţi păstrezi cumpătul. Deşi cunoaşte 250 de tehnici de creştere a copiilor, expertul a reuşit să treacă în revistă 18 dintre ele. Dintre acestea, cea mai importantă ar fi iubirea necondiţionată.

De asemnea, părinţii au aflat cum pot aplica Teoria Autodeterminării, cea mai nouă în ştiinţa motivaţiei bazată pe trei nevoi psihologice: cea de conectare, de competenţe şi de autonomie.

De patru ani, seminarele Uraniei Crème adună la Chişinău mii de părinţi curioşi să descopere secretele parenting-ului. Părinţii au avut putut să participe activ la discuţii, să pună întrebări şi să înveţe lucruri noi.

Urania Cremene este mamă, autor şi unul din cei mai apreciaţi experţi în Parenting din România. În ultimii trei ani ani, a organizat şi susţinut peste 150 de seminarii gratuite, conferinţe şi workshop-uri intensive, la care au participat peste 50.000 de părinţi.
 
Similare
RECOMANDĂRI