Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Sute de conducători auto au depăşit limitele de viteză în ultimele 24 de ore. Alţii 14, prinşi în stare de ebrietate

Iresponsabilitatea unor şoferi pare să nu aibă limite. Numai în ultimile 24 de ore, 14 conducători auto au fost prinşi la volan de oamenii legii, în stare de ebrietate avansată. Alţi peste 600 de şoferi au depăşit limita de viteză. Unii au provocat adevărate tragedii şi au lăsat familii în lacrimi, de sărbători.

Un cumplit accident rutier a avut loc aseară, la ieşirea din satul Sofia, raionul Drochia. Şoferul unei maşini Dacia, a ieşit la o depăşire periculoasă. Din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului şi a lovit lateral automobilul pe care încerca să-l depăşească. Drept urmare, a derapat şi s-a lovit puternic de un copac.

În urma accidentului, două persoane au decedat, iar altele două au fost transportate la spitalul din Drochia. O altă tragedie s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 03:00, între localităţile Ceadâr Lunga şi Taraclia. Un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital, după ce maşina pe care o conducea a derapat şi s-a izbit într-un copac.

În urma accidentului, conducătorul auto a rămas blocat în maşina avariată. La faţa locului, pentru lucrări de descarcerare, a intervenit un echipaj de gardă al Unităţii salvatori şi pompieri Cantemir.

Tânărul a fost transportat la Spitalul raional Comrat şi internat în Secţia reanimare. Potrivit poliţiei, din cauza rănilor, şoferul nu a putut trece testul la aloolemie, însă i-au fost recoltate probe de sânge pentru a verifica dacă tânărul consumase alcool. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în 18 situaţii de risc.
Similare
RECOMANDĂRI