Substanţe psihotrope depistate în lenjerie intimă a unui ucrainean
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Substanţe psihotrope depistate în lenjerie intimă a unui ucrainean

Două amenzi penale riscă un cetăţean al Ucrainei după ce a încercat să treacă controlul frontierei având asupra sa 13 fiole de nalbufină – soluţie aflată în lista substanţelor narcotice şi psihotrope. Incidentul a fost semnalat în weekend, în punctul de trecere al frontierei Otaci – Moghilev Podolsk.

Ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei regionale Nord au acţionat conform unei informaţii operative şi au întreprins acţiuni de cercetare privind anihilarea ilegalităţii transfrontaliere. Astfel că, în ziua de sâmbătă a fost reţinut un ucrainean, care s-a apropiat la ghişeul Poliţiei de Frontieră, pista pietoni, pe direcţia intrare în ţară.

În timpul verificărilor suplimentare, bărbatul în vârstă de 52 de ani a scos din lenjeria intimă două ambalaje ce conţineau 13 fiole cu inscripţia de nalbufină. Audiată, persoana nu a dorit să ofere careva detalii despre provenienţă sau posesia acelor fiole.

Poliţiştii de frontieră investighează cazul în continuare pentru a identifica implicarea şi altor persoane întru elucidarea tuturor circumstanţelor. Dacă se va adeveri vinovăţia, ucraineanul riscă două amenzi penalepentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor fără scop de înstrăinare şi acţiuni de contrabandă.

Similare
RECOMANDĂRI