Starea drumurilor naţionale la această oră, ministerul informează
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Starea drumurilor naţionale la această oră, ministerul informează

Ministerul Economiei şi Infrastructurii anunţă că pe drumurile naţionale se efectuează lucrări de patrulare şi combaterea lunecuşului, iar circulaţia rutieră pe drumurile naţionale este asigurată. În procesul tehnologic la această oră au fost antrenate – 314 utilaje speciale,  1104 material antiderapant şi 191 muncitori rutieri.

În aceste condiţii, conducătorii auto sunt îndemnaţi să se deplaseze cu viteză redusă atât în localităţi, cât şi în afara lor, să păstreze o distanţă mai mare între automobile, astfel încât să reuşească manevra de frânare, să evite parcarea autovehiculelor în apropierea copacilor.
 
Pentru mai multe informaţii despre condiţiile de circulaţie rutieră în perioada de iarnă, cetăţenii pot accesa site-urile www.asd.md şi www.mei.gov.md. În perioada de iarnă, serviciul operativ al Î.S. ,,Administraţia de Stat a Drumurilor” activează în regim non-stop 24/24 la numerele: 022-74-89-61, 022-22-55-30, 060477177, dedicate informării cetăţenilor. Totodată pe traseele naţionale sunt amplasate 40 de camere video, care asigură monitorizarea şi vizualizarea stării drumurilor în timp real - http://asd.md/camera-video.   
 
Similare
RECOMANDĂRI