Sondaj: 9 din 10 români vor să lucreze de acasă sau în regim hibrid şi după ce pandemia va lua sfârşit
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Sondaj: 9 din 10 români vor să lucreze de acasă sau în regim hibrid şi după ce pandemia va lua sfârşit

Perspectiva întoarcerii la birou nu pare să fie pe placul multor angajaţi chiar şi după ce va trece criza sanitară. 9 din 10 români spun că ar prefera să lucreze de acasă sau în regim hibrid şi pe viitor, conform unui sondaj. Patronii sunt însă ceva mai reţinuţi şi spun că acest lucru depinde de necesităţile economiei. Vlad Lupaşcu e programator şi lucrează de acasă dinainte să înceapă criza sanitară. Spune că s-a obişnuit şi că i-ar fi destul de greu să revină la birou.


 

Aproape 90% dintre respondentii unui sondaj spun că ar alege să lucreze de la distanţă sau în regim hibrid şi după ce va trece pandemia. România s-a clasat pe locul 4 într-un top internaţional al ţărilor cu cei mai mulţi salariaţi care preferă telemunca.

Pentru moment, doar patru din zece patroni optează pentru munca la distanţă anul acesta. Multe activităţi necesită prezenţa fizică.

Lipsa interacţiunii fizice este una dintre cele mai mari probleme pentru salariaţii care lucrează de la distanţă, mai spun specialiştii în resurse umane.

Similare
RECOMANDĂRI