Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Şoferul care a provocat accidentul de la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi Ismail riscă să fie închis timp de ani

Şoferul care a provocat în urmă cu două luni teribilul accident de la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi Ismail, în urma căruia doi oameni au murit, iar alţi trei au fost răniţi, şi-a recunoscut vina. Procurorii au trimis dosarul în judecată, iar făptaşul riscă până la 10 ani de închisoare.

După ce multă vreme şi-a negat vina şi a refuzat să colaboreze cu procurorii, şoferul vitezoman care a ucis doi oameni în cumplitul accident din centrul Chişinăului şi-a recunoscut ieri vina.

El va ajunge pe banca acuzaţilor şi este învinuit de încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei. Vă reamintim că, in noaptea de 16 spre 17 mai, maşina condusă de un bărbat de 27 de ani a trecut cu viteză pe culoarea roşie a semaforului şi a izbit în plin un taxi, la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Ismail. Automobilul a ricoşat, apoi, în alte două maşini.

Şoferul de taxi a murit pe loc iar clientul din maşină la spital. Unii martori susţin că bărbatul  vinovat de tragedie era într-o cursă ilegală pe şosea împreună cu un alt şofer. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 10 ani închisoare şi anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.
Similare
RECOMANDĂRI